Peruca: cel mai simplu mod pentru a arata fabulos. Specialistii te sfatuiesc cum sa o alegi

Publicat in September 18, 2019   ·   Fara comentarii

Perucile sunt o solutie optima pentru persoanele care vor din cand in cand sa iasa din rutina si care isi doresc o coafura noua, fara a isi tunde parul sau a ii schimba culoarea. Fiecare femeie are uneori dorinta de a se transforma pentru cateva zile si de a se simti diferita. Perucile se dovedesc adevarate solutii salvatoare in anumite situatii.

Expertii in fashion de la Neer ofera o serie de explicatii si sugestii cu privire la modul in care trebuie sa se aleaga o peruca. Pentru ca, da, nu presupun o alegere intamplatoare, superficiala.

peruci ieftine

peruci ieftine

Cum poate fi testata o noua culoare a parului?

O persoana bruneta isi poate dori sa vada cum i-ar sta blonda, dar si reciproca este valabila. A vopsi parul negru, blond, implica decolorare, ceea ce va afecta parul in mod ireversibil. Aceasta problema se poate rezolva rapid si eficient cu ajutorul unei peruci in culoarea dorita. Dupa o saptamana, persoana respectiva isi poate da seama daca i se potriveste culoarea sau daca este momentul sa aleaga alta.

Acelasi lucru este valabil si pentru cele care vor sa incerce culori stridente. Din fericire, exista peruci ieftine Neer in absolut orice culoare dorita, potrivite pentru a testa si a da frau liber creativitatii si imaginatiei.

O schimbare de moment a coafurii

Sunt si persoane care uneori vor sa se simta diferit si o noua coafura este exact ceea ce isi doresc. Persoanele cu parul scurt si-ar dori par lung si invers. Pana cand parul creste se poate utiliza oricand o peruca de lungimea dorita. In ceea ce priveste persoanele cu parul lung, optiunea de a se tunde nu este cea mai buna idee deoarece dorinta de a avea o freza foarte scurta este de multe ori temporara, durand doar cateva zile. O peruca de buna calitate reprezinta solutia optima in sensul acesta.

Persoanele care au parul rar pot profita de ocazie

Persoanele care din diverse motive, medicale sau genetice, au parul rar spre foarte rar, pot opta oricand pentru o peruca, astfel incat sa se bucure de o podoaba capilara bogata. De asemenea, persoanele al caror par a fost afectat din cauza unui numar mare de vopsiri, pot lasa parul sa se regenereze utilizand o peruca.

Testarea celor mai ciudate coafuri

Poate ca a avea parul violet sau albastru si chiar verde este o idee tentanta, dar nu toate persoanele vor sa ramana cu el asa pentru o perioada foarte lunga de timp. Pentru zilele in care curajul pare sa dea pe afara, o peruca intr-o culoare neon, spre exemplu, este solutia ideala. A doua zi persoana se va prezenta la serviciu cu acelasi par intr-o culoare normala, insa implinita pentru ca in ziua anterioara si-a dovedit curajul, etalandu-se la o cafenea, cu parul verde fosforescent.

Acestea sunt principalele motive pentru care femeile aleg sa poarte uneori peruci. Oferta este suficient de vasta pentru absolut toate preferintele si dorintele, iar pentru teste pot fi cumparate inclusiv peruci ieftine, insa de buna calitate.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Feminin
Cautari populare
Arhiva stiri