reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Pericolul din farfurie. Analiza soc a Protectiei Consumatorilor | 6pm.ro

Pericolul din farfurie. Analiza soc a Protectiei Consumatorilor

Publicat in September 13, 2017   ·   Fara comentarii

Pericol farfurie

Ni se par deliciosi si usor de folosit insa, conform specialistilor, sunt extrem de periculosi. Un stiudiu realizat recent de catre Protectia Consumatorilor a analizat mai multe produse de tipul crenvustilor de pasare. In cadrul acestui studiu s-au analizat un numar de 16 produse ce au urmatorii productori si distribuitori: Carrefour Romania S.A., CRISTIM 2 PRODCOM SRL, Kaufland Romania S.C.S., MACROMEX, Meda Prod ’98 S.A., METRO Cash&Carry Romania SRL, S.C. CAROLI FOODS GROUP S.R.L., S.C. FOX COM SERV S.R.L., SALBAC S.A., SC ALDIS SRL, SC ELIT SRL, SC GOODIES MEAT PRODUCTION SRL, SC Romania Hypermarche S, potrivit comunicatului de presa emis de STIRIPESURSE.RO.

In ceea ce priveste numarul de E-uri, a iesit la iveala faptul ca acesta variaza  intre 5-12 E-uri. Aldis crenvusti cu pui au cel mai mic numar de E-uri, 5 dar si Cris-Tim Cremwursti cu Piept de Pui 250g – 5 si Horeca Cremwursti cu piept de pui – 5. La polul opus, produsele cu numarul cel mai ridicat de E-uri au fost: Cora Crenvursti cu piept de pui 400g – 9, Pikok Crenvursti din piept de pui – 9,  Caroli Cremwursti cu piept de pui 80% carne 2x140g – 10, Aro Cremwursti cu carne pui – 12.

In ceea ce priveste “cantitatea de sare”, aceasta analiza a scos la iveala faptul ca printre produsele cu cel mai mic continut de sare se regasesc firmele Caroli si Cris-Tim, in timp ce la polul opus se numara Aldis, Pikok si Aro.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri