reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Pentagon atribuie un contract de 10 miliarde de dolari pentru Microsoft | 6pm.ro

Pentagon atribuie un contract de 10 miliarde de dolari pentru Microsoft

Publicat in October 30, 2019   ·   Fara comentarii

Ministerul American al Apararii a atribuit pentru Microsoft un contract gigantic pentru stocarea de date online care ar putea ajunge pana la suma uriasa de 10 milioane de dolari. Amazon se pare ca a fost si el in discutie si chiar se afla printre favoriti

Pentagon si Microsoft

Este vorba deci despre un contract de aur pentru Microsoft. Gigantul informaticii se pare ca tocmai a semnat un contract de stocare de date online cu Pentagon. Contractul JEDI, Joint Entreprise Defense Infrasructure, care se intinde pe o durata de 10 ani, ar putea sa ajunga pana la suma uriasa de 10 milioane de dolari. Obiectivul sau- sa modernizeze sistemul informatic militar, apeland la inteligenta artificiala.

Dana Deasy, responsabila cu informatiile din departamentul Apararii, a declarat ca li s-a cerut sa amelioreze eficienta si rapiditatea cu care dezvolta si dezvaluie capacitatile tehnice modernizate pentru barbatii si femeile in uniforma.

Pentagon a decis in sfarsit sa aleaga un singur prestatator de servicii, mai degraba decat sa se scindeze in mai multe locuri sau feluri. Mai multi candidati au fost in discutii si au avut oferte foarte bune.

In ceea ce priveste gigantul Google, acesta se pare ca a iesit din cursa in luna octombrie 2018, estimand ca aceasta misiune ar putea intra in contradictie cu principiile sale etice. IBM si Oracle, care pledau pentru o partajare a contractului, au fost in ceea ce ii priveste exclusi, Pentagonul evocand pericolul dispersiei de date, foarte strategice.

« Toti cei care traiesc in aceasta tara, depind de puterea apararii sale », a scris intr-o postare de blog Brad Smith, presedintele Microsoft. Patronul Amazon, Jeff Bezos, a estimat, in ceea ce il priveste, ca tara s-ar afla in dificultate daca marile firme care sunt in domeniul tehnologiei ar intoarce spatele Ministerului American al Apararii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri