reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

PayPal va propune carduri de debit, ca o banca adevarata | 6pm.ro

PayPal va propune carduri de debit, ca o banca adevarata

Publicat in April 16, 2018   ·   Fara comentarii

paypal

PayPal vine pentru utilizatorii sai cu o panoplie de servicii bancare traditionale si vrea sa devina banca celor care inca nu au un cont. Platforma, folosita de din ce in ce mai multe persoane deja va incepe sa propuna carduri de debit atasate de contul de PayPal al utilizatorului. Depozitul de economii va fi in egala masura posibil prin intermediul aparatului foto cu care este dotat un smartphone. O alternativa suplimentara la optiunile propuse de bancile traditionale, fie ca acestea sunt sau nu online insa care nu va fi in mod obligatoriu utila tuturor.

PayPal se lanseaza in servicii bancare mai traditionale. Conform The Wall Street Journal, platforma urmeaza sa propuna noi optiuni utilizatorilor sai incepand cu mijlocul anului 2018 dupa o serie de teste efectuate pe un esantion redus de utilizatori. Pentru inceput, SUA este interesata de parteneriate cu banci US care sunt pe cale a fi create. Insa acest serviciu urmeaza sa se extinda mai apoi.

Paypal va propune servicii bancare noi printre care cardurile. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a cere un card de debit atasat de contul de PayPal. Un comision va fi aplicat pentru retragerile de bani. De notat mai este si faptul ca utilizatorii vor avea posibilitatea sa depuna cecuri datorita camerei foto a unui smartphone. Scopul este acela de a atrage persoane din economia numerica. Este solutia ideala pentru persoanele care nu au un cont bancar sau pentru persoanele care nu au un card de debit.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri