reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Pareri despre Google Pixel 4a | 6pm.ro

Pareri despre Google Pixel 4a

Publicat in February 22, 2020   ·   1 comentariu

In luna mai Google va lansa un nou telefon, Pixel 4a, noul sau smartphone din gama mid range. Iata la ce trebuie sa te astepti atat in termeni de design cat si in termeni de caracteristici.

Google Pixel 4a

Conform informatiilor oferite de youtuber-ul David Lee, in general extrem de informat in privinta proiectelor lansate de Google, anul acesta Google va miza pe Google 4a si, cel mai probabil, un Google 4aXL. Google a ales ca anul acesta sa se concentreze pe un simplu Pixel 4a intr-un format mic in 2020.

Conform zvonurilor, Google urmeaza sa lanseze mai multe telefoane din gama mid range anul acesta. Initial un model cunoscut sub numele de  cod « sunfish » care va fi deci Pixel 4a clasic si dar si alte doua aparate, cunoscute sub numele de cod bramble si redfin.

Pixel 4a, spre deosebire de predecesorii sai, vine cu un nou format de ecran. Conform zvonurilor, acest nou telefon de la Google va profita de  un ecran mai mare decat cel al predecesorilor sai, mergand de la 5,6 la 5,8 inchi. Acest smartphone va propune margini fine, inclusiv in partea de sus a ecranului insa ar integra un ecran perforat in stanga sus pentru a integra camera selfie.

Mufa jack se va afla in partea superioara si USB-C in partea inferioara a telefonului. Modulul foto este asemanator lui Pixel 4, cu mai multi senzori foto decat predecesorii sai. In plus, tot in partea din spate Google a decis sa aseze cititorul de amprente digitale.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Angela says:

    Mi-a placut articolul, multumesc pentru review.

Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri