reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Parchetul General a anuntat daca exista indicii care sa o implice pa partenera olandezului in uciderea Adrianei | 6pm.ro

Parchetul General a anuntat daca exista indicii care sa o implice pa partenera olandezului in uciderea Adrianei

Publicat in September 25, 2019   ·   Fara comentarii

Parchetul General a anuntat faptul ca, din cercetarile efectuate pana in prezent in cadrul dosarului privind uciderea Adrianei, nu au rezultat indicii care sa o implice pe partenera olandezului si nici nu face obiectul cercetarilor. Femeia locuieste tot in Olanda.

ucigas Adriana

Din cercetarile efectuate pana in prezent privind uciderea minorei Adriana Fieraru din localitatea Gura Sutii, judetul Dambovita, nu au rezultat nici un fel de indicii cu privire la implicarea partenerei cetateanului olandez vizat de ancheta penala, partenera  care locuieste in Olanda si care nu face obiectul cercetarilor.

In dosarul cu privire la moartea Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, au fost efectuate, in cursul zilei de marti, perchezitii domiciliare la casa olandezului, dar si in apartamentul inchiriat de acest barbat in Romania.

Anchetatorii doresc sa afle mai multe informatii cu privire la istoricul deplasarilor olandezului in Romania, daca a avut complici si daca a mai avut victime.

Intre timp, au aparut noi informaţii despre modul in care a fost ucisa fetita de 11 ani din Gura Sutii. Conform unor surse de la Medicina Legala, micuta ar fi fost strangulata de atacatorul sau. Anchetatorii au refacut drumul Adrianei, din momentul in care a plecat de la scoala si pana in momentul in care a fost ucisa. Fetita a fost luata in masina de catre cetateanul olandez, chiar in apropiere de casa, la 300 de metri distanta. Autoritatile sustin ca micuta a fost ucisa la doar 30 de minute de la momentul rapirii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri