Oprisan acuza – Ponta a devenit presedinte PSD gratie lui Maior si Basescu

Publicat in March 14, 2018   ·   Fara comentarii

Miercuri, Marian Oprisan a confirmat spusele lui Liviu Dragnea cu privire la modul in care Gabriel Oprea aranja pozitiile in partid si a mai afirmat faptul ca Victor Ponta a fost ales presedinte PSD dupa ce a discutat in prealabil cu George Maior si cu fostul presedinte Traian Basescu.

Discutia relatata de Liviu Dragnea ca Gabriel Oprea a indicat statul de drept cand i-a propus lui Vali Zgonea sa fie numarul 1, sau domnului Dragnea sa fie numarul 1 si Zgonea numarul 2. Eu chiar am intrebat razand ca eu sunt nr 15, sau 3 sau 4. Ce spune domnul Dragnea este adevarat. (…) Cert este un singur lucru: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si a lui George Maior a declarat Marian Oprisan miercuri, la Antena 3.

Oprisan a mai afirmat ca multe din deciziile luate in partid erau schimbate a doua zi, dupa ce Victor Ponta discuta in prealabil cu oameni din SRI.

Luam o decizie si a doua zi se modifica dupa ce se consulta cu George Maior si oameni din Serviciul de Informatii. Maior e nasul lui Victor Ponta. Doamna ministru a Justitiei incepuse procedura care a fost intrerupta, a demisionat si Victor Ponta a devenit ministrul Justitiei si a facut aceste propuneri, a mai afirmat Oprisan. Cert este un singur lucru: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior. Sa ne intelegem foarte clar, a mai precizat Oprisan.

Aceste declaratii au zguduit zilele acestea scena politica.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Politica
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro