reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Opinii despre Fitbit Charge 5 | 6pm.ro

Opinii despre Fitbit Charge 5

Publicat in November 9, 2021   ·   Fara comentarii

Gama de bratari inteligente Fitbit Charge s-a imbogatit recent cu un model nou. Design nou, functionalitati noi…promisiunile sunt numeroase insa, au fost ele respectate? Raspundem noi chiar acum la aceasta intrebare.

 

Fitbit Charge5

Fitbit Charge 5 a devenit oficiala in august. A fost lansata la un an si jumatate distanta de Fitbit Charge 4. Noutatile sunt numeroase, atat la nivel de design, de senzori folositi cat si in privinta functionalitatilor. Fitbit Charge 5 beneficiaza de toate atuurile unei bratari inteligente premium: are un design discret, un ecran luminos si elegant, un GPS integrat, frecventa cardiaca, ECG…lista este lunga.

Fitbit Charge 5 nu mai are marginile patrate ca si predecesorii sai, acum Charge se inspira din designul modelului Luxe, un model al marcii cu alura de bijuterie. Marginile sunt rotunjite, mai putin agresive. De notat este absenta butonului fizic: interactiunile sunt exclusive tactile.
Anul acesta, trei culori ne sunt propuse: negru, alb si albastru. Charge 5 marcheaza sosirea ecranelor colorate in gama Charge. Era si timpul, ecranul monoton de pe Charge 4 incepea sa fie deja depasit. Tehnologia AMOLED ii permite de altfel ecranului bratarii Charge 5 sa fie cu 50% mai luminos. Sunt propuse trei nivele de luminozitate. Diagonala depaseste lejer 1” spre deosebire de 0,76 in cazul modelului Luxe.

Actualmente, Charge 5 este cea mai completa bratara oferita de Fitbit, poate chiar de pe intreaga piata a bratarilor inteligente. Este simplu, mosteneste unii senzori si functionalitati ai ceasului inteligent, cel mai premium a marcii, Sense.

Fitbit anunta pana la o saptamana de autonomie pentru Charge 5. Nu iti recomandam utilizarea modului Always On care reduce autonomia bateriei cu trei zile.

Fitbit Charge 5 este disponibila pe site-ul oficial Fitbit, in cele trei culori de care vorbeam mai sus la un pret de 179,95 euro, cu 30 de euro mai mult decat Charge 4 la lansare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri