reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Operatie in premiera in Romania | 6pm.ro

Operatie in premiera in Romania

Publicat in June 3, 2014   ·   Fara comentarii

Domnul doctor Bogdan Andrei, medic ortoped cu o vasta experienta profesionala, colaborator al unei clinici private din Romania, a realizat o operatie foarte rara in lume. Acesta a operat o tanara de 25 de ani, care de la 19 ani sufera de fibroza musculara deltoidiana, afectiune care se manifesta prin blocarea articulatiilor.

fibroza musculara deltoidiana

fibroza musculara

Aceasta boala nu ii permitea tinerei sa isi apropie mainile de corp la mai putin de cativa centimetri, iar in toata lumea mai sunt inregistrate numai 4 cazuri asemanatoare.

Pana in urma cu 6 ani tanara a dus o viata absolut normala, dar de atunci mainile au inceput sa i se blocheze inainte de a-i atinge trunchiul. Dupa ani de zile petrecuti prin spitale pentru analize, dupa exercitii de gimnastica si tratamente medicamentoase recomandate de medici, tanara a apelat si la operatie, aceasta reusind sa ii redea o viata normala.

Momentan tanara a fost operata la un singur brat, iar interventia este un succes, urmand sa fie operata si la celalalt dupa o perioada de recuperare. Imediat dupa operatie si dupa ce a vazut rezultatele acesteia, tanara a declarat ca intr-un timp chiar incetase sa mai spere ca ar putea sa se mai rezolve ceva, dar ca intr-o zi a luat hotararea sa mai incerce odata, decizie care cu siguranta i-a schimbat viata in bine.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri