reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Omnicanalitate: cand criza reinventeaza modul nostru de a face cumparaturi | 6pm.ro

Omnicanalitate: cand criza reinventeaza modul nostru de a face cumparaturi

Publicat in January 23, 2021   ·   Fara comentarii

Cu totii ne-am schimbat obiceiurile de consum in ultimul an, de la inceputul crizei cu coronavirus mai precis. Pe planul consumului precum si in alte sectoare ale vietii romanul se adapteaza crizei coronavirus, nu are de ales. In perioada de izolare, pana in mai, numerosi au fost cei care au facut cumparaturile online. Nu stiam cum vom proceda, ce se va intampla. Unii erau disperati si si-au facut provizii de hrana. Insa, iata-ne, un an mai tarziu, toata lumea a inteles ce are de facut in aceasta perioada dominata de criza sanitara.

 

omnicanalitate

Gata cu comportamentul compulsiv, nu mai avem tendinta sa facem stocuri impresionante de alimente sau hartie igienica. Se observa o evolutie in ceea ce priveste atitudinea cumparatorului.

O generatie care vrea sa poata sa aleaga

Aceasta generatie isi doreste sa aiba puterea de a alege. Un principiu valabil nu doar in cazul produselor ci si in ceea ce priveste modul in care ajung la noi. Atunci cand mergem in vacanta ne dorim sa nu ne lipseasca nimic, aceasta este conceptia romanului. Ne oprim la Drive sau facem comenzi online de mancare sau pur si simplu mergem la supermarket pentru a ne face provizii.

Aceasta tendinta poarta numele de omnicanalitate. Avem multe lucruri la dispozitie si dorim sa beneficiem de toate aceste optiuni. Spre exemplu, tendinta Drive a avut parte de o crestere cu 60% anul trecut. Vanzarile la domiciliu au crescut si ele insa din motive sanitare. Rezultat: Drive si-a indeplinit in 2020 obiectivele pentru ….2024.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri