Ombilicoplastia, o operatie din ce in ce mai ceruta

Publicat in May 3, 2018   ·   Fara comentarii

Ombilicoplastia, operatia estetica a buricului este o operatie din ce in ce mai ceruta de doamnele si domnisoarele care vor sa imbunatateasca aspectul acestuia.

Ombilicoplastie

Pare un lucru ciudat insa cea mai populara operatie estetica a anului 2018 este ombilicoplastia, modificarea « cicatricii din nastere ». Din ce in ce mai solcitata, ombilicoplastia consta in modificarea ombilicului, in remodelarea acestuia. Exista persoane la care ombilicul a suferit deformari in timpul nasterii si nu arata estetic. Ombilicoplastia rezolva rapid aceasta problema.

Primele care au apelat insa la aceasta procedura sunt manechinele pentru a obtine un ombilic care sa corespunda standardelor de frumusete. De altfel, aceasta operatie este din ce in ce mai solicitata si de tinerele mame care isi doresc modelarea ombilicului deformat in timpul sarcinii. Kim Kardashian s-a supus deja acestei proceduri in timp ce alte persoane recurg la ea pentru a sterge urmele unui piercing de exemplu.

Intr-o lume in care suntem adesea sfatuiti sa ne asumam defectele si sa ne focalizam asupra calitatilor, celebritatile si manechinele au grija sa ne aminteasca intotdeauna de normele de frumusete actuale. Paradoxal, daca acceptarea defectelor a devenit importanta pentru toata lumea, in ultimul deceniu operatiile estetice au crescut enorm, din ce in ce mai multe persoane si-au corectat un defect sau chiar mai multe.

Implantele mamare sunt cele mai solicitate inca insa ombilicoplastia face furori in ultima perioada. Anul acesta, cererile au crescut cu 12% fata de anul trecut, din ce in ce mai multe persoane par dornice sa isi modifice aspectul ombilicului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro