reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Olimpiada de la Rio si riscurile pe care si le asuma sportivele participante | 6pm.ro

Olimpiada de la Rio si riscurile pe care si le asuma sportivele participante

Publicat in August 2, 2016   ·   Fara comentarii

Plajele din Rio de Janeiro ascund un pericol mare pentru sportivii care vor participa la olimpiada. Cu mai putin de o luna pana la inceperea competitiei a fost descoperita pe plajele braziliene o bacterie rezistenta la antibiotice. Conform specialistilor aceasta bacterie a ajuns acolo cu apele reziduale din sistemul de canalizare al spitalelor.

Testele care au fost realizate in ultimele luni au dezvaluit un nivel de poluare ingrijorator de ridicat in zonele in care urmeaza sa aiba loc probele de navigatie.

Jocurile Olimpice de la Ryo

Jocurile Olimpice de la Ryo

La inceputul anului au fost descoperiti mii de pesti morti din cauza poluarii in zona de desfasurare a probelor, dar cu toate acestea Comitetul Olimpic International nu va muta desfasurarea probelor de navigatie in alta locatie.

Simona Halep cap de serie numarul 5 declara intr-un interviu ca este deosebit de ingrijorata de efectele virusului Zika si ca desi Jocurile Olimpice sunt foarte importante atat pentru ea cat si pentru tara ei, sanatatea este pe primul loc. Aceasta a mai declarat ca este in continua cautare despre informatii cu privire la acest virus si ca intentioneaza sa participe la Olimpiada insa decizia finala o va lua dupa turneul de la Wimbledon.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro port-drapelul Romaniei va fi gimnasta Catalina Ponor.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri