reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Off Global- Laptopurile Nokia vor fi franceze | 6pm.ro

Off Global- Laptopurile Nokia vor fi franceze

Publicat in February 28, 2022   ·   Fara comentarii

Brandul Nokia soseste pe o gama de computere portabile pentru MWC 2022 care se pregateste sa apara pe piata in curand. Licenta a fost obtinuta de tanara companie franceza Off Global.

 

laptop Nokia

De cativa ani, marca Nokia a oferit producatorilor sansa sa-si recupereze sau reabiliteze numele ca licenta pentru dezvoltarea de noi produse. Este un model pe care l-am cunoscut deja alaturi de alte nume mari din tehnologie precum Philips sau BlackBerry. Nokia a incheiat in special un parteneriat cu producatorul HMD Global din Finalnda pentru proiectarea si distributia smartphone-urilor Nokia Android.

Pentru sosirea laptopurilor Nokia, nu HMD Global se ocupa de asta, ci Off Global, o tanara companie franceza.

O companie franceza, o echipa internationala
Situata in Lyon, compania are in prezent aproximativ cincisprezece angajati in Franta, dar si o a doua echipa de aproximativ cincisprezece oameni in Thailanda. Functioneaza cu Nokia, care are o echipa de proiectare in San Francisco pentru a asigura coerenta utilizarii marcii Nokia cu alte dispozitive.

Laptopurile proiectate de Off Global vor fi produse in China, ca si restul productiei mondiale de pe piata. Compania admite cu usurinta acest lucru si spune ca lucreaza cu parteneri ODM si cu o echipa din China pentru a asigura productia la scara larga a produselor sale.

Este vorba de lansarea laptopurilor Nokia doar in Franta, ci in intreaga lume. Douazeci si doua de teritorii sunt vizate. Printre absenti, se numara in special India, unde firma nu a obtinut licenta Nokia, detinuta deja de gigantul local de distributie Flipkart.

Lansare de soft

Off Global profita de MWC 2022 pentru a dezvalui primele PC-uri Nokia PureBook Pro care vor fi comercializate in Franta si in alte parti in 2022. Distributia va fi in primul rand online, dar, ne imaginam, marca ar trebui sa semneze rapid cu comercianti mari precum Amazon. com sau La Fnac.

Compania promite sa dezvaluie mai multe aparate Nokia in 2022.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri