Nunta in 2020: cele mai noi trenduri in materie de muzica

Publicat in February 24, 2020   ·   Fara comentarii

Sa alegi muzica de nunta nu este o decizie usoara. Aceasta nu se mai imparte intre un band sau un DJ, ci viitorii miri cauta colaborari unice, spectacole care sa ii incante atat pe ei, cat si pe invitati.

Pentru a afla care sunt tendintele din acest nou an, am discutat cu Alexandru Iancu, managerul agentiei Urban Events, care ne-a impartasit ceea ce a observat pana in acest moment.

trends

trends

Tendinte muzicale la nunta in 2020:

  1. Colaborarea dintre DJ si trupa de cover

Traim vremurile in care bandul de coveruri si un DJ nunta nu se mai exclud, ci din contra, conexiunea dintre ei este mai puternica decat oricand. Acest trend a cunoscut o crestere foarte mare in ultimii ani si pare ca in acest an isi va atinge apogeul. De obicei, dj-ul pune muzica in intervale, acoperind cu succes chiar si momentele in care bandul ia pauze. Rezervarea unui astfel de tandem aduce un plus valoare pentru mirii care isi doresc sa aiba varietate muzicala in noaptea nuntii. Venim in sprijinul acestora cu fise de eveniment bine definite, fise prin care au acces la tot programul si prin care ne asiguram ca preferintele muzicale le sunt indeplinite cu succes.

trends 1

  1. Momente instrumentale si de virtuozitate

Mirii anului 2020 isi doresc sa aiba o altfel de petrecere decat au vazut in anii anteriori la prieteni sau cunostinte. Aici intervine dorinta lor de unicitate, care se poate indeplini cu ajutorul unor artisti ce performeaza intr-un mod inedit. La Urban Events dispunem de un portofoliu vast de artisti, tocmai pentru a crea evenimente diferite. Pentru un plus in entertaiment, cel mai nou trend din 2020 presupune alegerea unui show cu un instrument live. De exemplu, in cazul tarafului putem discuta de momente de virtuozitate la nai sau vioara, in functie de preferinte. Pe de alta parte, atmosfera si energia create de saxofonist in cadrul prestatiei sale vor fi greu de uitat. Totul depinde doar de gusturile fiecarui cuplu in parte.

  1. Setup-uri premium

Un alt trend al acestui an se refera la setup. Este clara dorinta a tot mai multe cupluri de a beneficia de sonorizare si lumini uluitoare in cadrul evenimentului mult asteptat. Setup-urile obisnuite sunt acum inlocuite de lumini arhitecturale in nuante deosebite, de ecrane pe care sunt afisate numele mirilor sau proiectate momentele lor speciale. Sigur ca si sonorizarea dispune de cele mai bune echipamente, astfel incat sunetul sa fie redat fidel, iar invitatii sa plece fara dureri de cap dupa o noapte de distractie. Accesand https://urban-events.ro/ce-facem/ viitorii miri pot afla tot ce putem face pentru ca ei sa aiba parte numai de echipamente premium.

Asadar, in 2020 este clar ca viitorii miri vor pune accent pe unicitate, iar trendurile sunt cele care ne confirma acest lucru. Bandurile nu mai sunt privite ca rivalele DJ-ilor, ci ca o echipa perfecta. Momentele de instrument party sau de virtuozitate vor aduce un plus de energie, respectiv valoare, iar setup-urile vor contribui la un eveniment de exceptie!

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro