reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Numarul femeilor miliardare la nivel mondial a crescut de peste 5 ori in doar 20 de ani | 6pm.ro

Numarul femeilor miliardare la nivel mondial a crescut de peste 5 ori in doar 20 de ani

Publicat in January 6, 2016   ·   Fara comentarii

Daca in anul 1995, intr-un raport cu averi de miliarde de dolari realizat de UBS si Pricewaterhouse Coopers si publicat pe site-ul oficial CNN, existau doar 22 de femei, in prezent numarul acestora a crescut cu peste 550%. O generatie noua de antreprenori femei vine puternic din urma cu o perspectiva proaspata si idei noi care le propulseaza rapid in topurile cu cele mai de succes afaceri.

femei miliardare

femeile miliardare

In urma cu 20 de ani, dintre cele aproape 2 duzine de femei care erau prezente in topul miliardarilor 80% erau in Statele Unite si Europa, in prezent Asia este continentul care a cunoscut cea mai spectaculoasa crestere in ceea ce priveste numarul de femei de afaceri cu averi de miliarde.

Jumatate dintre aceste femei sunt prima generatie a afacerii, este vorba deci despre femei care au ridicat o afacere de la 0 si nu despre femei care au preluat o afacere deja prospera.

In topul 10 al femeilor care si-au dobandit averea prin forte proprii se numara presedintele companiei chineze Lens Technology, Zhou Qunfei cu o avere de 7,8 miliarde de dolari, Chen Lihua, presedinte al companiei Fu Wah International cu avere de 7,7 miliarde de dolari, Wu Yajun, presedinte Longfor Proprieties cu avere de 4,2 miliarde de dolari sau Zhang Yin, presedinte Nine Dragons Paper cu avere de 4,1 miliarde de dolari.

Topul este dominat de femei din Asia. Elizabeth Holmes, prima femeie din afara Asiei prezenta in top apare abia pe locul 5, insa este si cea mai tanara. La 30 de ani Elizabeth are o avere de 3,4 miliarde de dolari fiind fondatoarea si CEO pentru compania sa, Theranos.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri