reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Nu rata Stand-Up – Showul nou cu glume tipla | 6pm.ro

Nu rata Stand-Up – Showul nou cu glume tipla

Publicat in December 16, 2016   ·   Fara comentarii

Cand: 17 decembrie, 20:00 si 18 decembrie, 20:00

Este al treilea an consecutiv cand cei mai iubiti actori de stand-up de la noi din tara vin sa faca un super show la Sala Palatului. Cand anume? Pe data de 17 si 19 decembrie, trupa formata din nume cunoscute printre actorii de la noi din tara precum Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Constantin Dita si Mihai Rait vin in fata publicului spectator cu o noua premiera, un spectacol intitulat Showul nou cu glume tipla.

stabd

stand up

Actorii sunt cunoscuti publicului pentru rolurile din cel mai cunscut si mai vizionat serial de televiziune de la noi din tara, Las Fierbinti. Cei patru au reusit sa faca istorie in stand-upul din Romania. Primul show organizat la Sala Palatului in urma cu trei ani s-a bucurat de un succes imens astfel ca, anul urmator au fost nevoie de numai putin trei spectacole pentru a satisface cererea mare din partea publicului spectator. In paralel, cei patru actori au sustinut o serie de turnee de-a lungul tarii, toate cu casa inchisa.

Bobonete, Dita, Vancica si Rait vin cu un nou spectacol incendiar, cu glume tipla menite sa aduca zambetele pe chipurile spectatorilor si buna dispozitie in pragul sarbatorilor de iarna. De altfel, spectacolele de stand-up comedy reprezinta cea mai buna alegere ideala pentru cei care vor sa faca haz de necaz de viata si sa incheie anul intr-un ton cat se poate de optimist.

Atentie, accesul minorilor la acest spectacol de stand up comedy este interzis datorita limbajului licentios.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri