Noul smartphone Nokia Lumia 510 cu Windows Phone 7.8

Publicat in January 3, 2013   ·   Fara comentarii

Compania Nokia anunta ca pe noul Nokia Lumia 510 va fi disponibil Windows Phone 7.8, dar nu precizeaza cand acesta va fi disponibil si pentru telefoanele existente deja, care in prezent ruleaza pe Windows Phone 7.5.

Nokia-Lumia-510

Lumia 510

Compania nu confirma nici zvonul conform caruia Windows Phone 7.8 ar fi disponibil pentru Lumia 800. Facilitatile oferite de Windows Phone 7.8, care a fost anuntat de companie in Iunie, contine actualizari pentru utilizatorii Smartphone (versiunea 8 a sistemului de operare) si iata cateva dintre ele:

  • ecran nou de pornire Microsoft care permite modificarea dimensiunii tile-urilor utilizate pentru accesarea de aplicatii
  • numarul de culori tematice se dubleaza pentru aceasta versiune
  • sunt disponibile noi caracteristici pentru blocarea ecranului

Microsoft a declarat luna trecuta pe blog ca se va face tot posibilul pentru lansarea cat mai rapida a acestor actualizari astfel incat la inceputul anului 2013 sa fie disponibile cat mai multe dispozitive.


Lumia 510 lansat in Octombrie costa 199 dolari, ceea ce il situeaza printre cele mai ieftine telefoane Nokia. Cu toate acestea, pentru utilizatorii care doresc cat mai multe facilitati, se va lansa la inceputul lui 2013 Lumia 620 (care va costa cu 50 dolari mai mult decat Lumia 510) oferind alte facilitati tentante:

  • sistem de operare Windows Phone 8
  • capacitate de stocare de 2 ori mai mare
  • memorie interna dubla de 8GB si 512MB
  • slot card Micro SD pentru marirea capacitatii de stocare

Despre noul smartphone de la Nokia au mai scris si cei de la smartnews.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
IT&C
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro