Noul Samsung Galaxy s6 reuseste sa impresioneze

Publicat in April 27, 2015   ·   Fara comentarii

Dupa Galaxy S4, o dezamagire chiar si pentru cei mai infocati fani Android, era clar ca cei de la Samsung trebuiau sa ridice stacheta pentru a se mentine pe locurile fruntase in competitia cu rivalii de la Apple. Samsung Galaxy S6 reuseste sa impresioneze atat utilizatorii cat si criticii, care l-au numit “Cel mai bun telefon Android disponibil pe piata in momentul actual“.

samsung galaxy-s6

galaxy s6

Noul telefon al celor de la Samsung este aproape perfect, insa pretul si viata bateriei demonstreaza ca Samsung mai trebuie sa lucreze pana in punctul in care reusesc sa castige cu adevarat piata telefoanelor Android.

Pe partea de aspecte pozitive, noul Samsung Galaxy S6 impresioneaza prin:

  • Ecran cu o rezolutie si o claritate a imaginii excelente;
  • Calitate a imaginilor si filmelor realizate cu camera incorporata;
  • Usurinta de utilizare.

Pe de alta parte, in materie de aspecte negative:

  • Problemele cu durata de viata a bateriei nu au fost inca rezolvate;
  • Pretul este mult prea mare comparativ cu alte telefoane disponibile pe piata.

Totusi, lansarea noului Galaxy S6 demonstreaza ca cei de la Samsung iau in serios feedback-ul primit de la utilizatori, iar primul si poate unul dintre cele mai importante aspecte regandite de la zero este designul. Cei de la Samsung au mers intr-atat de departe incat sa inlocuiasca o buna parte din echipa de design pentru a corecta aspectul deloc popular la modelului precedent Galaxy S5, astfel Galaxy S6 arata mai mult ca un iPhone reusind totusi sa isi pastreze unicitatea si sa isi gaseasca propria identitate.

Daca noul telefon de la Samsung merita pretul ce se apropie foarte mult de cel al iPhone 6 este o intrebare la care pot raspunde doar utilizatorii, in functie de preferinta pentru Android sau iOS.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!




Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro