reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Noua generatie de pneuri, o tehnologie inovatoare a celor de la compania Goodyear | 6pm.ro

Noua generatie de pneuri, o tehnologie inovatoare a celor de la compania Goodyear

Publicat in September 24, 2012   ·   Fara comentarii
Dupa un an de cercetari, specialistii de la Goodyear vin in ajutorul firmelor care detin parcuri auto de transport, fiind dedicate pentru inceput camioanelor de mare tonaj.
pneuri goodyear

anvelope

Dupa un an de cercetari, specialistii de la Goodyear vin in ajutorul firmelor care detin parcuri auto de transport, fiind dedicate pentru inceput camioanelor de mare tonaj.

Noile anvelope au incorporate o pompa, care va mentine presiunea constanta in pneu, adaugand sau chiar eliminand din presiune atunci cand este necesar.

Cei de la Goodyear estimeaza si o reducere a consumului de carburant. Este vorba de un procent nesemnificativ, dar care, la finele unui an in care camionul parcurge peste 150.000km,  se vor concretiza in economii vizibile.

Aceiasi cercetatori estimeaza si prelungirea duratei de viata a pneului, estimand ca anvelopa unui camion care nu are presiunea optima constanta , se deterioreaza cu 9-16% mai repede.

Cercetarile au fost incepute initial, pentru o manevrabilitate mai buna a autovehicolului si scaderea ratei de accidente in care sunt implicate masinile de transport, aceasta fiind mult inbunatatita prin utilizarea noilor pneuri.

Inceperea unui studiu extins pe o flota reala de autovehicule este programata pe durata anului 2013, urmand ca la finele acestui studiu sa se prezinte rezultatele si sa inceapa productia de serie.

Sursa acestui articol se regaseste pe site-ul goodyear.com

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri