O noua aplicatie mobila cu anunturi imobiliare

Publicat in March 17, 2013   ·   Fara comentarii

Aplicatia mobila Imob.ro, lansata de Agentia de Monitorizare si statistica Imobiliara (ARGUS), intentioneaza sa puna la dispozitia utilizatorilor de terminale mobile iOS, peste 250.000 de anunturi imobiliare din toata Romania, conform comunicatului de presa al companiei.

aplicatie anunturi imobiliare

aplicatie gratuita

Experienta companiei, care activeaza pe piata imobiliara de 12 ani, a facut posibila dezvoltarea unui sistem de cautare, culegere si procesare a anunturilor pe teme imobiliare.

Aparitia zilnica a peste 1500 de anunturi imobiliare, dintre care o parte din ziarele specifice, ar fi fost foarte greu de urmarit in lipsa acestei aplicatii.

Sistemul pus acum la dispozitie acceseaza anunturile aproape in timp real, fiind monitorizate un numar de 591 de surse, anunturile fiind extrase din 44 ziare si 577 de site-uri dedicate anunturilor imobiliare, conform declaratilor d-nului Constantin Luta, Director General Imob.


Aceasta aplicatie va fi oferita gratuit utilizatorilor, inlesnind astfel procesul destul de complicat al cautarii anunturilor imobiliare.

Despre aceasta aplicatie mobila ce ofera mii de anunturi imobiliare au mai scris si cei de la iqads.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
IT&C
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro