Noua 208: Peugeot schimba totul

Publicat in February 26, 2019   ·   Fara comentarii

Peugeot a dezvaluit luni, 25 februarie, a doua generatie a citadinei sale polivalente, 208. Constructorul francez a modificat totul: look-ul, motorizarea, habitaclu…va spunem totul despre aceste schimbari chiar acum.

Peugeot 208

In timp ce Renault tocmai si-a dezvaluit noul Clio, Peugeot ii da un raspuns principalei sale rivale de pe piata franceza, dezvaluind primele imagini cu a doua generatie a lui Peugeot 208. Marca cu leu a revizuit totul, de la un look mult mai agresiv decat in cazul modelelor precedente, la un habitaclu dotat cu i-cockpit. In plus, Peugeot are in vedere si o versiune electrica pentru acest model.

Un design care ne aminteste de 508. Acest nou model al citadinei 208 este radical diferit de modelele precedente. La fel ca Peugeot 508, 208 poarta cele trei cifre pe capota, care pare putin mai alungita decat de obicei. Pentru interior constructorul din Hexagon a pregatit un volan nou, un ecran central pozitionat in partea de sus si un instrumentar digital de bord. Numeroase din butoanele fizice au disparut in cazul acestui model, functiile au fost preluate, aproape in totalitate, de sistemul de infotainment, pregatit intens de constructorul francez.

Noul 208 va dispune de un ampatament mai generos, masa totala a acestuia ar putea scadea cu pana la 100 de kilograme. Motorul cu care va fi dotat noul Peugeot 208 este unul de 1,2 litri, in cel putin trei versiuni de putere. Nicio informatie cu privire la o gama de motorizari diesel nu este prezenta ceea ce ne face sa ne gandim ca nici nu va mai exista una cel putin pentru acest model.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri