Un nou proiect de lege ce scuteste parcurile industriale de la plata taxelor si impozitelor

Publicat in March 30, 2013   ·   Fara comentarii

Pentru stimularea investitiilor autohtone in dezvoltarea regionala si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii, a fost conceput de catre 32 senatori PSD un proiect de lege care prevede scutirea de taxe si impozite pentru detinatorii de teren sau cladiri ce fac parte din parcurile industriale.

scutire impozite

scutire impozite

Proiectul de lege a fost depus la Senat, in afara scopurilor deja subliniate prin acest proiect se urmareste si crearea de noi locuri de munca. Titlul de parc industrial il poate primi administratorul unui teren de minim 5 hectare cu acces la un drum national, care este o societate comerciala, inca un deziderat ce trebuie indeplinit fiind ca aceasta societate comerciala sa poata asigura infrastructura pentru utilitati. Titlul va fi acordat de catre Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice sau Guvernul printr-un act normativ special.

Scutirile se asigura de drept fara sa fie necesare nici un fel de formalitati pe toata durata existentei parcului, administratorul beneficiind de urmatoarele scutiri de taxe:


  • taxe percepute pentru modificarea destinatiei terenului
  • taxe pentru scoaterea terenului din circuitul agricol aferent parcului industrial
  • scutire la plata impozitului pe terenurile si cladirile parcului
  • scutire de plata pentru eliberarea certificatelor si autorizatiilor necsare desfasurarii activitatii

Despre noul proiect de lege ce scuteste de la taxe si impozite pe detinatorii parcurilor industriale, au mai scris si cei de la wall-street.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro