Nokia 808 cu camera de 41 megapixeli ajunge in Romania

Publicat in June 13, 2012   ·   Fara comentarii

Ultima inventie a finlandezilor de la Nokia, Smartphone-ul Nokia 808 PureView cu camera foto de 41 megapixeli, va fi lansat in Romania in luna iulie.

Nokia 808 PureView

PureView

Cei 41 de megapixeli redati de senzorul de inalta rezolutie, cu tehnologie Carl Zeiss, fac din smartphone-ul Nokia 808 PureView primul telefon ce poate inregistra si reda filmulete video full HD, la 1080p, si ajunge la zoom 4x fara a pierde deloc din claritatea imaginii.

Odata cu aceasta tehnologie, Nokia a implementat in telefon si tehnologia Rich Recording, ce permite inregistrarea audio la o claritate foarte inalta, fenomen posibil pana in prezent numai prin folosirea microfoanelor externe.

Tehnologia PureView a permis smartphone-urilor sa-si ridice stacheta la un nivel mult superior in ceea ce priveste camerele foto, dar oara asta va fi suficient pentru Nokia pentru a reveni in topul fabricantilor de telefonie mobila?

Informatii asemanatoare gasiti pe wall-street

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
IT&C
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro