Noi sperante pentru bolnavii de cancer

Publicat in October 8, 2012   ·   Fara comentarii

In urma cercetarilor facute de Universitatea Yonsei din Seoul si a testelor de laborator, a fost descoperita o metoda revolutionara de tratare a cancerului.

bolnavi de cancer

tratament

Aceasta metoda consta in administrarea unui medicament format din nanoparticule de fier, impreuna cu anticorpi si ulterior prin expunerea tumorii canceroase la un puls magnetic puternic, determinand celulele canceroase sa se “sinucida”.

Moartea programata a celulelor este modalitatea organismului de a elimina celulele vechi sau infectate, iar acest proces forteaza aceste celule de a intra in aceasta stare. Anticorpii vor dirija nanoparticulele de fier in zona afectata de cancer, iar impusul magnetic va grupa celulele canceroase determinandu-le sa se autodistruga.

Testele de laborator arata ca peste o jumatate din celule canceroase intestinale au fost distruse in urma expunerii la nanoparticulele de fier si plasarea lor intre doi magneti puternici. Celulele care nu au fost expuse nanoparticulelor si au suportat acelasi tratament, nu au fost afectate de campul magnetic.

Aceste studii aduc noi sperante in lumea medicala si o posibila metoda in tratamentul cancerului.

Aceleasi informatii pot fi gasite si pe site-ul descopera.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro