reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Noi programe tv in grila RCS & RDS | 6pm.ro

Noi programe tv in grila RCS & RDS

Publicat in October 1, 2012   ·   Fara comentarii

De astazi, 1 Octombrie 2012, apar doua noi posturi in grila emisa de operatorul de servicii de cablu TV si DTH, RCS & RDS. Este vorba de programele TV Digi World  si Digi Life.

programe tv rcs rds

rcs rds

Digi World  aduce spre vizionare documentare legate de stiinta,  tehnica, istorie si multe alte domenii indragite de telespectatorii de gen, iar Digi Life va indruma telespectatorul cu o multitudine de idei practice si utile in viata de zi cu zi, cu emisiuni de fitness, nutritie, sanatate, bricolaj si altele.

Toate emisiunile redate pe aceste canale vor fi difuzate fara repetitii, fara prelucrari ulterioare sau interventii si vor avea ca scop atragerea unor nume importante, care sa sustina, comenteze si sa abordeze temele intr-o lumina mult mai realista.

Aceste doua programe TV nu vor avea pauze publicitare, fiind singurele posturi din Romania care nu vor difuza publicitate. Acesta nu este singurul atu al celor doua programe, acestea fiind redate in format full HD si cu un sunet de o claritate superioara.

Aceasta modificare vine ca urmare a faptului ca cele 4 programe Discovery au fost scoase din grila de baza si adaugate intr-o grila superioara.

Au mai scris despre acest subiect si cei de la capital.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri