Noi modele Dacia Logan si Sandero au fost lansate in Romania

Publicat in November 18, 2012   ·   Fara comentarii

Marti, 13 Noiembrie, au fost lansate oficial in Romania noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway. A fost anuntata cu aceasta ocazie de catre vicepresedintele Dacia, d-nul Constantin Stroe, lansarea in 2013 a doua noi modele, un break si un pick-up.

sandero si logan

Sandero si Logan

Uzina Dacia de la Mioveni fabrica deja cinci modele de autoturism: Berlina Logan, Sandero, Sandero Stepway, Renault Symbol si Duster.

Noile modele pentru care se preconizeaza inceperea productiei in 2013 vor avea ca punct de pornire noul Logan si se estimeza ca vor fi fabricate 300.000 unitati, mentinandu-se astfel nivelul din ultimi ani.

Conform declaratiei d-nului Constantin Stroe, in Romania este de asteptat ca cel mai bine vandut sa fie Duster urmat de berlina Logan.

D-nul Presedinte Traian Basescu, prezent la eveniment cu ocazia lansarii, a facut cateva declaratii legate de acest eveniment si de activitatea Uzinei Dacia mai ales, multumind D-nului Stroe pentru activitatea fructuoasa in cadrul uzinei.


D-nul Presedinte si-a aratat satisfactia legata de industria automobilului care, conform spuselor d-nealui, s-a dovedit a fi o industrie profitabila si recomanda cu caldura romanilor sa nu ezite sa isi achizitioneze un autoturism fabricat la Mioveni, datorita performantelor acestor autoturisme care se ridica la standarde internationale.

Despre lansarea noilor modele Dacia Logan si Sandero au mai scris si cei de la Hotnews.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro