reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

New Amsterdam: ce ne asteapta in sezonul 3 al serialului | 6pm.ro

New Amsterdam: ce ne asteapta in sezonul 3 al serialului

Publicat in December 31, 2020   ·   Fara comentarii

Ultimele episoade din sezonul 2 al serialului New Amsterdam au fost difuzate de curand pe TF1. Insa, un al treilea sezon este in pregatire in egala masura si primele detalii cu privire la intriga au aparut deja in mediul online.

 

New Amsterdam

Difuzat incepand cu anul 2018, New Amsterdam povesteste viata de zi cu zi a noului director, Dr.Max Goodwin si a personalului dintr-un spital public din Manhattan. Locatia are drept particularitate faptul ca gazduieste pacienti afectati de Ebola, prizonieri din inchisori de maxima siguranta si chiar presedinti ai Statelor Unite ale Americii.

In incercarea de a imbunatati viata pacientilor, Dr. Goodwin va lupta impotriva birocratiei. Insa va fi nevoit sa faca fata si propriilor sale probleme si sa incerce sa isi recucereasca fosta sotie, insarcinata, luptand totodata impotriva cancerului.

David Schulner este cel care a creat serialul New Amsterdam bazandu-se pe cartea lui Eric Manheimer, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Dr. Max Goodwin este intepretat de catre Ryan Eggold. Printre principalele personaje, membri ai spitalului in care lucreaza se afla si Janet Montgomery care joaca rolul lui Lauren Bloom, sefa serviciilor de urgenta, Freema Agyeman, care o interpreteaza pe Helen Sharpe, in fruntea sectiei din Oncologie si Jocko Sims intepreteaza rolul lui Floys Reynolds care conduce sectia de Cardiologie.

Pandemia mondiala isi face aparitia si in New Amsterdam. Noul sezon al serialului New Amsterdam nu va incepe asa cum se astepta creatorul sau. Dupa cum a afirmat si David Schulner, acest sezon va vorbi despre pandemia mondiala.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri