reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Netflix nu isi atinge obiectivele de abonati si are parte de o scadere la Bursa | 6pm.ro

Netflix nu isi atinge obiectivele de abonati si are parte de o scadere la Bursa

Publicat in April 23, 2021   ·   Fara comentarii

Numarul de abonati si cifra de afaceri sunt in crestere insa s-ar putea si mai bine.

 

platforma streaming

O crestere de 14% a abonatilor in intreaga lume, la 208 milioane, o crestere cu 24% a cifrei de afaceri, la 7 miliarde de dolari si, cu toate acestea, Netflix se descurca destul de greu la acest sfarsit de trimestru 2021, pierde un procent de 10% la bursa.

De ce? Gigantul streamingului video promisese 210 milioane de abonati cu plata investitorilor sai. Cifra de afaceri si beneficiul sau net de 1,7 miliarde de dolari sunt superioare asteptarilor insa nu suficiente.

Platforma numara doar un milion de abonati in plus in timpul trimestrului in curs spre deosebire de 10 milioane anul trecut insa spera la un nou elan incepand cu aceasta vara, in special datorita intoarcerii unor seriale populare precum Sex Education si La Casa de Papel.

Disney+, Hulu si HBO Max castiga teren

Netflix a reusit sa atraga un numar destul de restrans de noi abonati si asteapta vara pentru rezultate mai bune. Insa ar trebui sa revina in forta deoarece Disney+, Hulu si HBO Max sunt pe cale sa intreaca Netflix in materie de abonati americani. Asta inseamna ca Netflix este aproape de saturatie in Statete Unite ale Americii, cea mai mare piata a sa.

Spre exemplu, Disney+ a reusit un numar record de abonati doar in luna febriarie, numai putin de 95 de milioane. Ceea ce inseamna ca a profitat din plin de lockdown spre deosebire de Netflix.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri