reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Natalie Portman i-a furat sotul unei alte femei? | 6pm.ro

Natalie Portman i-a furat sotul unei alte femei?

Publicat in March 14, 2021   ·   Fara comentarii

Natalie Portman este distrugatoare de casnicii? Un zvon ne lasa sa intelegem ca actrita ar fi furat sotul unei alte femei. Adevarat sau fals? Va spunem chiar acum.

 

Natalie Portman

Zvonurile se inlantuie la Hollywood si, conform unora din aceste zvonuri, Natalie Portman si-ar fi facut in mod intentionat sotul gelos cu un fost iubit. La acea vreme in care actrita era fermecata de dansatorul francez Benkamin Millepied, in timpul filmarilor pentru Black Swan, zvonurile cu provire la o posibila relatie dinte ei erau in floare. O sursa anonima a declarat pentru Page Six ca actrita l-ar fi furat pe Benjamin de la balerina Isabella Boylston. Natalie le-ar fi spus prietenilor ca asteapta sa vada daca lucrurile devin sau nu serioase cu Ben inainte de a oficializa o relatie. Insa, adevaratul motiv pentru care a pastrat tacerea era ca Ben locuia cu Isabella de mai bine de trei ani.

Conform zvonurilor, Isabella Boylston ar fi fost devastata de aceasta tradare. Isabella vorbea deja despre casatoria cu Ben si a fost complet luata prin surprindere de aceasta ruptura. In cele din urma s-a mutat inainte de Anul Nou. Purtatorul de cuvant al actritei a declarat ca nu are nimic de spus in privinta acestor acuzatii. Nu este prima data cand actrita se trezeste in mijlocul unui astfel de scandal. A fost acuzata ca ar fi distrus casnicia dintre Sean Penn si Robin Wright insa a infirmat aceste acuzatii. Asteptam sa vedem daca apar noutati, daca Natalie Portman va recunoaste in cele din urma aceste acuzatii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri