reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Natalie Imbruglia la Bucuresti | 6pm.ro

Natalie Imbruglia la Bucuresti

Publicat in April 29, 2017   ·   Fara comentarii

Natalie Imbruglia vine in premiera cu hiturile care i-au adus celebritatea in cadrul unui show acustic pe data de 29 aprilie 2017. Unde? La Beraria H din Bucuresti. Incepand cu orele 20:00, locatia isi asteapta clientii cu masa pusa iar de la 22:30 cu un spectacol pe scena.

natalie imbruglia

Biletele se pot gasi in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A – 135 de lei, Categoria B – 99 de lei, Categoria C – la 70 de lei
– PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A – 150 de lei, Categoria B – la 120 de lei, Categoria C –  la 90 de lei
– LA INTRARE: Categoria A – 170 de lei, Categoria B – 140 de lei, Categoria C –  la 100 de lei

Cel mai recent album al artistei, intitulat Male a fost lansat in anul 2015 si reprezinta o incercare curajoasa si inedita de a reinterpreta intr- maniera feminina, delicata si ingenioasa totodata numai putin de 13 melodii cantate de cele mai celebre voci barbatesti din lume. Albumul Male a fost foarte bine primit atat de critici catsi de fanii artistei. Nu mai astepta, du-te si tu la concert.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri