Natalie Imbruglia la Bucuresti

Publicat in April 29, 2017   ·   Fara comentarii

Natalie Imbruglia vine in premiera cu hiturile care i-au adus celebritatea in cadrul unui show acustic pe data de 29 aprilie 2017. Unde? La Beraria H din Bucuresti. Incepand cu orele 20:00, locatia isi asteapta clientii cu masa pusa iar de la 22:30 cu un spectacol pe scena.

natalie imbruglia

Biletele se pot gasi in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A – 135 de lei, Categoria B – 99 de lei, Categoria C – la 70 de lei
– PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A – 150 de lei, Categoria B – la 120 de lei, Categoria C –  la 90 de lei
– LA INTRARE: Categoria A – 170 de lei, Categoria B – 140 de lei, Categoria C –  la 100 de lei

Cel mai recent album al artistei, intitulat Male a fost lansat in anul 2015 si reprezinta o incercare curajoasa si inedita de a reinterpreta intr- maniera feminina, delicata si ingenioasa totodata numai putin de 13 melodii cantate de cele mai celebre voci barbatesti din lume. Albumul Male a fost foarte bine primit atat de critici catsi de fanii artistei. Nu mai astepta, du-te si tu la concert.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro