Muzeul mobil a ajuns la Iasi

Publicat in January 12, 2018   ·   Fara comentarii

Muzeul Iluziilor si-a deschis portile luni, la Iasi, unde poate fi vizitat pana in data de 2 februarie. Pentru vizitarea muzeului este necesara o rezervare in prealabil. Pana in prezent, in jur de 3000 de persoane s-au aratat interesate.

Muzeul Iluziilor

Peste 100 de obiecte, printre care 24 de oglinzi de dimensiuni mari care deformeaza realitatea, o holograma piramidala, un vortex tunnel, un generator Van de Graaf sau instrumentul muzical la care poti canta fara sa il atingi…iata ce ii asteapta pe vizitatori pentru prima data la Iasi, in cadrul primului muzeu al Iluziilor din Romania. Acesta va fi deschis in perioada 8 ianuarie – 2 februarie.

Conform organizatorilor, acest concept este unic in  Romania si are un caracter interactiv : Noi ne-am dorit mult sa cream un loc in care participantii de orice varsta sa poata invata prin joaca si interactiunea directa cu exponatele, a transmis Adrian Filpisan, intiatorul principal al Muzeului Iluziilor.  Acesta a adaugat: Proiectul e, in primul rand, unul educativ si neconventional. Cred ca fiecare familie, fiecare copil si fiecare persoana trebuie sa intre macar o data intr-un Muzeu al Iluziilor: e o experienta unica sa parcurgi tunelul vortex, sa canti la theremin sau sa te asezi pe spate pe un pat cu 2200 de cuie fara sa ti se intample nimic, la fel cum e amuzant si provocator sa incerci sa rezolvi enigmele din spatele fiecarei iluzii optice in parte.

Persoanele care vor reusi sa ajunga in spatial situat pe strada Zmeu vor avea ocazia sa viziteze Sala oglinzilor deformate si camera iluziilor optice, unde sunt peste 50 de tablouri, unele de mari dimensiuni, care vor provoca inteligensa celor care vor incerca sa rezolve misterele din spatele lor.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Timp liber
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro