reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Motive sa treci la epilatorul electric | 6pm.ro

Motive sa treci la epilatorul electric

Publicat in November 21, 2019   ·   Fara comentarii

epilator electric

Beneficiile aduse de epilatorul electric sunt numeroase. Piele fina si catifelata dupa epilare, rezultate care dureaza pana la patru saptamani, par care creste mult mai rar…in ziua de azi epilatorul electric este una din cele mai avantajoase metode de epilare. In plus, datorita evolutiei tehnologiei se poate folosi si sub apa. Iata care sunt motivele pentru care sa treci la epilatorul electric.

Epilatorul electric confera o piele catifelata de durata. Cu ajutorul unui epilator electric pielea ramane fina si catifelata pana la 4 saptamani. Spre deosebire de alte metode de epilare la suprafata (creme de epilat si lama de ras), in cazul epilatorului electric parul este smuls din radacina, de aceea va trece mai mult timp pana incepe sa creasca din nou.

Epilatorul electric este mai eficient decat epilarea cu ceara pe parul scurt.  Epilarea cu ceara poate face ca parul sa creasca mai apoi sub piele, fenomen cunoscut sub numele de foliculita. Tehnologia Close Grip cu care sunt dotate majoritatea epilatoarelor electrice de pe piata poate smulge chiar si cele mai mici fire de par, de pana la 0,5mm.

Epilarea este blanda (contrar ideilor preconcepute). Folosind in mod regulat un epilator electric, cresterea parului este mai putin deranjanta. Motiv pentru care epilatul cu un epilator electric devine practic indolora daca se foloseste in mod regulat. Sistemul de masaj de inalta frecventa cu care sunt dotate epilatoarele moderne existente pe piata stimuleaza pielea pentru o utilizare mai confortabila.

Rezultatele sunt fiabile si imediate.  Nicio pregatire nu este necesara. Astfel, timp de patru saptamani poti purta fusta si pantaloni scurti fara probleme.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri