Morphoza, compania de design interior a deschis un showroom in Bucuresti

Publicat in July 26, 2017   ·   Fara comentarii

Morphoza, adica una din cele mai cunoscute companii ce activeaza in domeniul designului interior din Romania a inaugurat recent un showroom de profil in capitala. Investitia se ridica la aproximativ 50.000 de euro. Compania a decis sa se extinda si in Bucuresti datorita numarului tot mai ridicat de clienti din Bucuresti, din ce in ce mai interesati de a-si moderniza spatiile in care isi desfasoara activitatea.

Diana Calfi

Diana Calfa (foto cover), managing director al companiei Morphoza, a vorbit despre oportunitatile oferite de piata de design interior, a spatiilor de lucru, dar si despre tendintele care se contureaza pe acest segment de piata an de an.

Iata ce a declarat Diana Calfa in cadrul unui interviu acordat wall-street.ro : In ultimii ani, activitatea companiei noastre a depasit granitele regionale si a devenit, spre bucuria noastra, o prezenta constanta in partea de sud a tarii. Este si motivul pentru care am simtit nevoia de a avea un spatiu dedicat echipei noastre din Bucuresti, dar si pentru intalnirile cu clientii si colaboratorii Morphoza din Capitala. Inca de la finalul anului trecut, am fost in cautarea spatiului potrivit pentru conceptul pe care il aveam in minte.. Am optat in cele din urma pentru un spatiu independent, de aproximativ 100 mp, situat intr-o zona centrala a Capitalei, pe bulevardul Octavian Goga. Proiectul a fost  inspirat din povestea Vrajitorul din Oz, iar investitia necesara s-a ridicat la 50.000 de euro.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro