reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Monica Gabor renunta la lupta: Irinuca ramane la Irinel | 6pm.ro

Monica Gabor renunta la lupta: Irinuca ramane la Irinel

Publicat in January 9, 2013   ·   Fara comentarii

Luni, 7 Ianuarie 2013, fosta doamna Columbeanu, Monica Gabor trebuia sa se prezinte la Curtea de Apel Bucuresti in recursul pentru incredintarea custodei ficei sale, Irina, in varsta de 6 ani.

monica si irinuca

Irinuca si Monica

Aceasta a comunicat printr-un email trimis avocatului ei ca renunta la custodia minorei in urma unui aranjament facut cu fostul sau sot Irinel Columbeanu, prin care acesta ii permite fetitei sa isi viziteze mama in America, conform avocatului Monicai Gabor, D-nul Ionut Dojana.

Aceasta decizie este surprinzatoare deoarece la inceputul procesului, in urma cu doi ani, Monica parea foarte decisa sa nu renunte la custodia ficei sale, iar tatal a dat de inteles in mai multe randuri ca nu ar fi impotriva acestui lucru, asa cum reiese tot din declaratiile D-nului Ionut Dojana.

Conform ziarului Libertatea se pare ca motivele acestei decizii a Monicai Gabor (fosta Columbeanu) a fost faptul ca recursul fusese inaintat de catre avocatul sau, fara consimtamantul acesteia.


Despre decizia Monicai Gabor de a renunta la custodia Irinucai au mai vorbit si cei de la click.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri