Mondial 2019 – Ziua cea mare pentru Japonia

Publicat in September 20, 2019   ·   Fara comentarii

Tokyo – ceremonia de deschidere, dupa care primul meci intre echipa nationala si Rusia – Japonia lanseaza vineri, incepand cu orele 18 :30 locale, Cupa « mondiala » de rugby, o repetitie mareata inainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mondial Japonia

20 de echipe isi vor disputa Cupa William Webb-Ellis, care va fi primita in timpul finalei care va avea loc pe data de 2 noiembrie la Yokohama. In cadrul primului meci Japonia va intalni Rusia. Acest meci va fi precedat de o ceremonie de deschidere care va tine in jur de o ora. Evocata sub forma unui festival japonez, ceremonia spune povestea unui rasarit mitic, originile rugby-ului si sosirea sa in Japonia. Aceste precizari au fost facute de catre organizatori.

Diferitele evenimente vor fi precedate de catre o survolare a stadionului din Tokyo (49.970 de locuri) de catre avioane de vanatoare. World Rugby nu a precizat inca care vor fi personalitatile prezente in cadrul acestei ceremonii, nici daca vreun membru al familiei imperiale va asista la ceremonie. In 2025, printul Harry a asistat la ceremonia de deschidere a precedentei Cupe Mondiale din Anglia  pe stadionul din Twickenham.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Externe
Cautari populare
Arhiva stiri