Mobilierul pentru birou: cheia succesului in afaceri

Publicat in August 30, 2019   ·   Fara comentarii

Pentru ca timpul petrecut la birou trebuie sa insemne progres si performanta, cat si stare de bine, accentul cade si pe mobilierul cu care este dotata o sala de birou. Vorbim aici despre mobilier ergonomic, creat pentru a oferi personalului confort si siguranta, in vederea realizarii progresului. DistinctMob considera, alaturi de specialistii in domeniu cu ajutorul carora a realizat studii privind specificatiile necesare mobilierului ideal, ca pentru a aduce beneficii unei companii, angajatii au nevoie de un mediu de lucru captivant, sigur si primitor.

Principala preocupare in mobilierul office se reflecta asupra scaunelor de birou, cele care sustin si asigura suportul fizic pentru desfasurarea activitatii. Pentru ca timpul petrecut la birou este unul indelungat si predispus sedentarismului, scaunele de birou trebuie sa ofere un grad sporit de confort si sa asigure o postura corecta a coloanei, atunci cand sunt utilizate corespunzator. Mai mult de atat, scaunele trebuie sa fie rezistente si sigure, perfecte pentru utilizare indelungata.

scaun-birou

scaun birou

Realizate din materiale premium, scaunele office iau nastere intr-un atelier dotat in concordanta cu cele mai noi tehnici si standarde europene. Mai mult de atat, fiecare scaun poarta in spate studii privind ergonomia si rezistenta, pentru a oferi utilizatorului final siguranta si confort. Fie ca este vorba despre scaunele tapitate cu textil sau despre cele imbracate in piele, fie ca este vorba despre modele clasice sau linii indraznete, scaunele office pot fi realizate in combinatii de culori care sa corespunda specificului companiei care le solicita.

Cand vine vorba despre un birou, orice piesa de mobilier este importanta. In portofoliul DistinctMob se regasesc si birouri sau mese destinate spatiului office, cu modele clasice sau sofisticate, in functie de destinatia spatiului ce trebuie mobilat. Birourile sunt create avand in gand rezistenta si siguranta, iar accentul este pus pe trainicia materialelor si a finisajelor. Pe langa aceste caracteristici, DistinctMob pune accent si pe valoarea estetica, pentru ca mobila pentru birouri sa fie elegant, axat pe progres.

Apoi, atentia merge catre rafturile, etajerele si dulapurile ce urmeaza sa fie folosite pentru depozitarea actelor sau a accesoriilor necesare desfasurarii activiatii. Acestea sunt realizate pentru a crea ordine si armonie in spatiile de birouri, cat si pentru a facilita arhivarea si depozitarea in conditii de siguranta. Din portofoliul companiei mai fac parte si canapelele si fotoliile de protocol, confortabile si moderne. Acestea sunt importante pentru a completa stilul vizual al unei companii, dar si pentru a asigura confort atat angajatilor, cat si colaboratorilor sau vizitatorilor.

DistinctMob isi completeaza portofoliul de mobilier office si cu dulapuri metalice pentru vestiare sau arhivare, acoperind astfel o gama variata de obiective de lucru. Acestea prezinta un grad ridicat de rezistenta, fiind ideale si pentru mediile de lucru grele.

Cu o experienta vasta in crearea mobilierului office si al celui de birou, cu permanenta orientare spre progres si spre calitate, cu respect pentru client si pentru contextul economic al acestuia, DistinctMob este o alegere premium pentru dotarea institutiilor de birouri. Intreaga colectie de piese de mobilier este realizata cu orientare catre client, compania venind in ajutorul acestuia si posibilitatea realizarii mobilierului la comanda.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Casa si gradina
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro