reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Mircea Rednic vorbeste despre situatia Petrolului si posibilele transferuri | 6pm.ro

Mircea Rednic vorbeste despre situatia Petrolului si posibilele transferuri

Publicat in March 2, 2015   ·   Fara comentarii

Mircea Rednic a declarat joi, 19 februarie ca este ingrijorat in ceea ce priveste meciul cu FC Brasov si modul in care se prezinta la momentul actual. Tamuz si Ipsa lipsesc din cauza unei accidentari, iar Satli este supsendat. Petrolul Ploiesti are probleme si cu croatul de 22 de ani Simurina caruia nu i-a sosit cartea verde. Tehnicianul echipei este pus in situatia de a lucra in jurul acestei probleme si vorbeste despre marea provocare a schimbarii strategiei.

Mircea Rednic

Mircea Rednic

Rednic, cunoscut ca un adept al modului de joc 4-4-2, este nevoie sa joace cu un singur atacant, respectiv Mares. Acesta se bucura de increderea tehnicianului, insa va avea o sarcina dificila daca Petrolul Ploiesti alege sa joace in afara zonei sale de confort. Petrolul Ploiesti este in discutii si cu doi jucatori ofensivi din campionatul Belgiei, dar si un jucator francez de perspectiva.

In ciuda problemelor, Mircea Rednic se declara satisfacut de starea de spirit cu care jucatorii sai intampina returul dupa doua stagii de pregatire. Perioada agitata si stresanta a reusit sa nu isi puna amprenta asupra moralului jucatorilor, iar obiectivul principal al echipei ramane acelasi, castigarea fiecarui meci si o sansa la Cupa. Rednic considera ca are o echipa buna pe care se poate baza, iar Petrolul Ploiesti este pregatit pentru orice provocare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri