reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Microsoft face noi dezvaluiri despre Windows 9 in Septembrie | 6pm.ro

Microsoft face noi dezvaluiri despre Windows 9 in Septembrie

Publicat in September 29, 2014   ·   Fara comentarii

In asteptarea conferintei de presa ce va avea loc pe 30 septembrie la San Francisco si unde media se asteapta ca gigantul Microsoft sa vorbeasca in detaliu despre directia in care va merge sistemul de operare Windows in urmatorii cativa ani, se vehiculeaza deja zvonuri in legatura cu designul si functionalitatea Windows 9.

windows 9

Sistem de operare

Cum pe internet au aparut deja doua filmulete de prezentare dezvaluite aparent din greseala se stie faptul ca Windows 9 va imbina cele mai utile trasaturi ale ultimelor doua versiuni ale sistemului de operare, Windows 7 si 8 avand un sistem hibrid de navigare cu doua bare de start, una clasica, in stilul Windows 7 si una inspirata de tile-urile din Windows 8. Microsoft pare sa se reintoarca la formula preferata de utilizatori, formula cu care acestia s-au obisnuit si de care sistemul de operare s-a indepartat indraznet cu Windows 8.

Procentele vorbesc de la sine, in momentul actual Windows 8 fiind folosit de doar 13% dintre utilizatorii Microsoft fata de 51% pentru Windows 7 si 24% pentru Windows XP. In aceste conditii, expertii se asteapta ca dezvaluirile de luna acesta din cadrul evenimentului de presa din San Francisco vor confirma suspiciunile ca Microsoft se intoarce la formula deja testata pentru noul sistem de operare ce va fi lansat in luna noiembrie 2014.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri