reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Michelle Obama – baie de multime cu viitoarea cumnata a lui Ivanka Trump | 6pm.ro

Michelle Obama – baie de multime cu viitoarea cumnata a lui Ivanka Trump

Publicat in October 12, 2018   ·   Fara comentarii

Pentru Ziua Internationala a Fetei, manechinul Karlie Kloss s-a intalnit cu fosta prima doamna a Americii, Michelle Obama. Cele doua femei au fost invitate in platoul emisiunii Today. In perioada in care sotul sau era presedinte, Michelle Obama a inspirat milioane de femei din SUA datorita numeroaselor acte de caritate efectuate. In aceasta saptamana a participat la inca un astfel de eveniment. Fosta Prima Doamna a sarbatorit Ziua Internationala a Fetei alaturi de viitoarea cumnata a lui Ivanka Trump, Karlie Kloss.

Michelle Obama

Ziua Internationala a Fetei, o initiativa a Statelor Unite ale Americii, a cazut anul acesta pe data de 11 Octombrie. Cu aceasta ocazie, Michelle Obama s-a aflat la New York, in platoul emisiunii matinale, organizate sub cerul liber, Today, difuzate de NBC.

Sotia lui Barack Obama arata angelic in rochia alba si a facut o baie de multime inainte de emisiune. I s-au alaturat cantareata Kelly Clarkson, Jennifer Hudson si Meghan Trainor, actrita Freida Pinto, Zendaya si viitoarea cumnata a lui Ivanka Trump, top modelul Karlie Kloss. Logodnica fratelui mai mic a sotului lui Ivanka Trump, Joshua Kushner, a imortalizat aceste momente si l-a partajat pe retelele sociale. Tot pe retelele sociale, Karlie Kloss a anuntat ca urmeaza sa prezinte sezonul cu numarul 17 al Project Runaway. Astfel, o succede pe jurata emisiunii America’s Got Talent, Heidi Klum, animatoare si jurata a sezoanelor precedente ale emisiunii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri