reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Michel Platini critica comportamentul suporterilor din Romania | 6pm.ro

Michel Platini critica comportamentul suporterilor din Romania

Publicat in October 6, 2012   ·   Fara comentarii

In urma meciului FC Steaua Bucuresti – FC Rapid Bucuresti, presedintele UEFA a criticat aspru Liga Profesionista Romana, dupa ce a fost informat despre evenimentele cu tenta rasiala la adresa romilor petrecute in timpul meciului.

michel platini

presedintele UEFA

Dl. Michel Platini a trimis o scrisoare Federatiei Romane de Fotbal  in care isi expune nemultumirea vis-à-vis de comportamentul fanilor prezenti pe stadion, dar si fata de Gigi Becali si alti oficiali apropiati ai clubului Steaua.

Scrisoarea este un avertisment ce vine in intampinarea unor masuri drastice ce vor fi luate de catre UEFA in cazul in care aceste acte nu se pot inlatura si vor fi in continuare frecvente pe stadioane. Aceasta scrisoare vine in urma unor sesizari primite de UEFA din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

In urma partidei Steaua – Rapid de pe Arena nationala, Liga suporterilor rapidisti si Partida Romilor au inaintat o plangere catre CNCD in legatura cu manifestarile rasiste aparute pe durata derbiului. Ca urmare a plangerii, CNCD a amendat pe crainicul Gabriel Safta cu 1.000 de lei si l-a avertizat pe Mihai Stoica, managerul FC Steaua, iar clubul Steaua a fost amendat de catre jandarmerie si  Comisia de Disciplina a LPF cu 127.000 lei.

Ramane de vazut ce solutii vor gasi sefii FRF pentru rezolvarea acestor probleme, acum cand UEFA tine meciurile din Liga I sub lupa.

Aceleasi informatii le gasiti si pe site-ul mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri