Metro face angajari in orasele mari. Vezi ce posturi sunt vacante

Publicat in February 13, 2013   ·   Fara comentarii

Renumitul grup Metro face angajari in aceasta perioada in toata tara, pe posturi de operator intretinere, bucatar, casier si agenti recrutare clienti. Pentru persoanele interesate, locurile de munca sunt urmatoarele:

angajari

angajari

Bucuresti – Metro Militari:

bucatar pentru Centrul de Pregatire in Gastronomie, se poate candida la acest post avand experienta in domeniu, cunostinte de limba engleza si abilitati de comunicare. CV-urile se pot depune pana pe data de 11 Martie.
comercial assistant – pentru a candida la post este necesara o facultate, de preferat in domeniul economic, cunostinte avansate de limba engleza, cunostinte operare PC si abilitati de comunicare. CV-urile se primesc pana pe data de 9 Martie.

Timisoara:

specialist junior clienti revanzatori – pentru a putea candida la post, doritorii vor trebui sa poata presta munca de teren, sa posede abilitati de comunicare si orientare catre client, sa fie in acelasi timp o persoana organizata. Penru acest post, CV-urile se primesc pana la data de 1 Martie.
operator intretinere – pentru a aplica la post sunt necesare studii tehnice, cunoasterea limbii engleze, cunostinte tehnice in domeniul confectiilor metalice, instalatiilor sanitare si echipamenteleor electrice. CV-urile se primesc pana pe data de 1 Martie.


Arad si Cluj:

In aceste orase, Metro ofera locuri de munca pe postul de casieri, cu urmatoarele cerinte: buna comunicare, flexibilitate si orientare catre nevoile clientilor. CV-urile pentru aceste posturi se primesc pana la data de 8 Martie.

Pentru Bucuresti, Deva, Satu Mare , Sibiu si Hunedoara, Metro cauta responsabili dezvoltare clienti.
Cerintele sunt: limba engleza, permis de conducere categoria B, cunostinte operare PC, disponibilitate la munca de teren. CV-urile se primesc pana la data de 15 Februarie.

Despre angajarile facute de Metro au mai vorbit si cei de la economica.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro