reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Meghan Markle mai influenta decat Kate Middleton intr-un anumit domeniu | 6pm.ro

Meghan Markle mai influenta decat Kate Middleton intr-un anumit domeniu

Publicat in November 29, 2019   ·   Fara comentarii

Meghan Marke primeste primul loc pe podium. E-shop-ul list tocmai a dezvaluit clasamentul intocmit cu cele mai influente personalitati din universul modei, ducesa de Sussex succedand-o pe Kylie Jenner. Anul trecut se afla pe locul trei in acest clasament. Daca Kate Middleton a fost desemnata multa vreme drept o veritabila icon fahsion, se dovedeste ca in ultima vreme cumnata sa incepe sa o inlocuiasca. Sotia printului Harry este singurul membru al familiei regal britanice care figureaza in topul 10 al palmaresului – majoritatea celebritatilor apartin industriei muzicale.

Meghan Markle

Conform unui raport Daily Mail, ducesa de Cambridge nu mai face parte din top 10 inca din 2017. Anul acesta se claseaza pe locul 11.

Meghan Markle a depasit-o in acest clasament in mod vizibil. Conform raportului Daily Mail in acest clasament s-a tinut cont de datele cuprinzand vanzarile, paginile vizionate, acoperirea mediatica mondiala si mentiunile pe retelele sociale pentru a genera concluziile cu privire la principalele tendinte ale acestui an – tinutele lui Meghan purtate prin Africa. Cele cinci tinute pe care ducesa le-a purtat in timpul turneului in Africa de Sud au sporit cu pana la 45% cautarile cu privire la acest stil in mai putin de o luna. In prima sa vizita, efectuata pe data de 23 septembrie, mama lui Archie purta o tinuta semnata Mayamiko, o marca etica din Malawi, Africa Centrala. La doar 30 de minute de la difuzarea acestor imagini, magazinele nu mai aveau rochia in stoc.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri