reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Medicii esteticieni sparg tacerea despre pericolul injectiilor cosmetice | 6pm.ro

Medicii esteticieni sparg tacerea despre pericolul injectiilor cosmetice

Publicat in May 16, 2016   ·   Fara comentarii

Procedurile cosmetice si estetice non-invazive sau minimum invazive sunt din ce in ce mai cautate de femei cu varste tot mai tinere. Obsesia unei imagini perfecte alimentate de modelele prezentate in media si manipularea imaginilor prin editarea grafica aduce tot mai multe tinere in cabinetele medicilor esteticieni. Problema este ca multe dintre aceste paciente nu au nevoie reala de nici un fel de procedura iar atunci cand sunt refuzate se indreapta catre solutii alternative de multe ori periculoase.

injectii cosmetice

injectii cosmetice

Medicul dermatolog Mihaela Leventer avertizeaza insa amatorii de astfel de proceduri ca este extrem de important ca tratamentul sa fie aplicat de catre persoane cu pregatire, in clinici de specialitate. Pentru a efectua tratamente de reducere a ridurilor in zona nasului, gurii si fruntii, pentru corectia cearcanelor, ridicarea sprancenelor sau marirea dozelor trebuie sa se apeleze la specialisti cu licenta, respectiv medicii dermatologi si medicii plasticieni. Alte cadre medicale, de la rezidenti si asistente pana la medici de alte specializari nu au raspunderea profesionala sa efectueze aceste operatiuni.

Doamnele si domnisoarele care se lasa pe mana unor specialisti fara licenta sau a unor cabinete de cartier, de multe ori fara aviz de functionare risca sa aiba nevoie ulterior de operatii estetice pentru corectarea unor probleme ce pot aparea la administrarea necorespunzatoare a acestor tratamente.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri