reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Medici retinuti de DIICOT pentru decontarea unor retete fictive | 6pm.ro

Medici retinuti de DIICOT pentru decontarea unor retete fictive

Publicat in September 2, 2015   ·   Fara comentarii

Zece medici din Oradea, respectiv sase medici de familie si patru medici specialisti au fost retinuti de DIICOT sub acuzatia de decontare a unui numar de retete fictive in numar de aproape 15.000. Este vorba de un prejudiciu estimat de aproximativ 700.000 de euro, pe o perioada de 2 ani.

Medici retinuti de DIICOT

Medici retinuti

Medicii cercetati urmeaza sa fie judecati in instanta, fiind reinuti initial in arestare preventiva pentru eliberarea unei serii de retete fictive, in perioada 2012-2014. Aceasta tehnica de fraudare a Fondului national Unic de Aisgurari Sociale de Sananate nu este un caz unic in Oradea, existand suspiciuni ca la nivel de tara aceasta practica este destul de raspandita, in mod special in randul medicilor de familie.

Gruparea care opera la nivel de oras era formata de aproximativ 50 de persoane, inclusiv 10 medici dintre care 4 specialisti si 6 medici de familie. Acuzatiile impotriva medicilor si a altor membrii ai gruparii sunt de evaziune fiscala, inselaciune si fals.

Arestarile vin dupa ce, conform Agerpres, in luna noiembrie 2014 s-au facut peste 67 de perchezitii la domiciliu, dar si la Spiatalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea si la o serie de farmacii si cabinete medicale ale medicilor implicati in dosar.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri