reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Masina anului 2013: automobilul electric Sedan de la Tesla | 6pm.ro

Masina anului 2013: automobilul electric Sedan de la Tesla

Publicat in November 26, 2012   ·   Fara comentarii

“Bloomberg” relateaza ca masina anului 2013 a fost desemnata automobilul producatorului american Tesla, cu maca Sedan Model S, invingand masini ale unor nume de prestigiu in industria automobilului cum ar fi BMW si Ford.

masina anului 2013

masina anului 2013

Este pentru prima data cand un automobil electric primeste acest premiu acordat de revista Motor Trend, revista care a fost infiintata in statele Unite in 1949, iar premiul “Masina Anului” este unul dintre cele mai vechi premii acordate anual de aceasta revista.

Sedanul Model S al Tesla Motors are un pret de pornire de 57.400 dolari si a invins in competitia cu BMW Serie 3, Lexus GS de la Toyota si Ford Fusion, Accord de la Honda.

Infiintata in 2003 de un grup de ingineri intreprinzatori din Silicon Valley, Tesla Motors isi propune sa demonstreze ca automobilele electrice pot fi in top, iar pentru anul 2012 se fac eforturi ca numarul automobilelor produse de fabrica din Fremont sa fie cat mai mare.


Pentru 2013 se preconizeaza construirea de catre Tesla a unui numar de 20.000 automobile model S, la care se va aduga si un automobil sport utilitar Model X in 2014.

Despre masina anului 2013 au mai scris si cei de la realitatea.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri