reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are salariu de 1$ pe an | 6pm.ro

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are salariu de 1$ pe an

Publicat in April 6, 2014   ·   Fara comentarii

Potrivit unor documente ajunse in presa din America, seful de la Facebook si-a incasat salariul pentru tot anul trecut, in valoare de 1 dolar. Chiar daca salariul anual oficial al detinatorului celei mai mari retele de socializare este de 1 dolar, acesta a castigat aproximativ 650.000 de euro numai din bonusuri.

salariu 1 dolar

salariu 1 dolar

Averea castigata de Mark Zuckerberg de la infiintarea Facebook-ului si pana in prezent este de aproxomativ 26 de miliarde de dolari.

Interesant este faptul ca sunt mai multi sefi ai unor companii mari de IT care au salariul anual de 1 dolar. Dintre acestia fac parte:

  • Meg Whitman de la CEO HP care chiar daca are un salariu de numai 1 dolar pe an, in anul 2012 a castigat aproximativ 15 milioane de dolari de pe urma actiunilor detinute la companie.
  • Sergey Brin, co-fondator Google, are tot un salariul de 1 dolar anual, dar averea sa creste de la an la an datorita actiunilor detinute la compania celui mai popular motor de cautare de la aparitia internetului si pana in prezent.
  • Larry Page, de asemenea co-fondator Google, are salariul de 1 dolar pe an incepand cu 2014, dar averea sa se inmulteste in acelasi ritm cu cea a colegului, prietenului si partenerului sau.
  • Larry Ellison de la Oracle are si el un salariu de numai 1 dolar, dar primeste bonusuri considerabile ce ajung la cateva milioane de dolari pe an.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri