reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Marius Vizer a demisionat de la Federatia Romana de Judo | 6pm.ro

Marius Vizer a demisionat de la Federatia Romana de Judo

Publicat in April 22, 2019   ·   Fara comentarii

Marius Vizer

Marius Vizer si-a prezentat recent demisia din functia de presedinte de onoare al Federatiei Romane de Judo. Marius Vizer este nemulutumit de modul in care Cozmin Gusa conduce forul roman.

Astfel, in urma unei scrisori adresate domnului Cozmin Gusa, presedintele Federatiei Romane de Judo, Marius Vizer, prededintele de onoare si presedintele Federatiei Internationale de Judo si-a anuntat demisia din functia de presedinte de onoare. O decizie care urmeaza sa fie avizata de catre Comitetul director al federatiei in urmatoarea perioada. Acest lucru se arata intr-un comunicat postat recent pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Judo.

Federatia Romana de Judo nu prezinta scrisoarea prin care Vizer si-a prezentat demisia nici motivele insa aceasta a aparut online, Romania Libera a reusit sa intre in posesia acesteia. In aceasta scrisoare Marius Vizer scrie ca, datorita unei serii de evenimente aflate in stransa legatura cu managementul eronat sau viciat al Federatiei Romane de Judo, din ultima perioada, precum si ale actualelor animozitati, isi anunta cu regret demisia din functia de presedinte de onoare a Federatiei Romane de Judo. Marius Vizer este presedintele Federatiei Internationale de Judo incepand cu anul 2007. cozmin Gusa a reusit sa castige alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Judo incepand cu luna februarie a anului 2017.

In plus, Bercean, antrenorul, a fost in ultima vreme atacat de mai multi fosti judokani din cauza antrenamentelor mult prea dure. Insa acesta a replicat ca atacurile la adresa sa sunt mai mult decat nepotrivite.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri