reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Mananaci paste in fiecare seara? Nu ar trebui sa te mai invinovatesti | 6pm.ro

Mananaci paste in fiecare seara? Nu ar trebui sa te mai invinovatesti

Publicat in March 25, 2019   ·   Fara comentarii

paste delicioase

Faci parte din categoria persoanelor care mananca paste in fiecare seara? Se pare ca nu ar mai trebui sa iti faci griji din cauza asta. Acest lucru poate sa reduca stresul si te ajuta sa adormi mai usor.

Deci poti sa mergi foarte bine la cumparaturi si sa iti refaci stocul de paste. Si cu aceeasi ocazie sa le inchizi gura si celor apropiati, care spun ca daca mananci doar paste este un lucru grav. Ei bine, nu e chiar asa. Este chiar un lucru benefic pentru sanatate si pentru somn in acelasi timp. Acest lucru depinde, in primul rand, de reteta.

Esti abonat deci la pastele carbonara duminica seara si la cele bolognese luni seara? Nu iti fa griji. Un studiu recent plublicat in revista stiintifica The Lancet a demonstrat ca daca vei consuma pene, spaghete sau tagliatele vei reusi sa diminuezi stresul si sa reduci in acelasi timp insomniile. Deci daca si stiinta a ajuns la aceasta concluzie, tu de ce ai spune Nu?

Uita deci tot ce stiai pana acum despre paste. Daca le vei manca seara la cina, te vei bucura de o multime de beneficii pentru sanatate. Cercetatorii americani de la spitalul Brigham and Women’s Hospital au ajuns la concluzia ca persoanele care au degustat acesti feculenti seara nu au mai fost atat de stresate, ci mai relaxate si deci au dormit si mai bine.

Consumul de paste favorizeaza sinteza insulinei, un lucru care poate facilita absorbtia de triptofan, legat de serotonina si melatonina. Adica hormonii bunei dispozitii si cei ai somnului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri