Lucruri cu adevarat interesante despre hainele second hand

Publicat in March 17, 2018   ·   Fara comentarii

Barbatii si femeile din toata lumea se imbraca din magazine cu haine second hand, indiferent de buget sau statutul social. Desi barbatii sunt ceva mai reticienti in ceea ce priveste astfel de achizitii, se pare ca numarul de camasi barbati second hand care au fost comercializate in ultimii ani a crescut considerabil. De asemenea, foarte multi reprezentanti ai sexului tare achizitioneaza incaltaminte barbati second hand, facand economii substantiale.

haine second hand

haine second hand

Daca barbatii vad partea practica a unei astfel de achizitii, femeile vad partea estetica si gasesc in hainele second hand o solutie pentru diversitate si pentru o garderoba unica. Ceea ce putini stiu insa, este faptul ca hainele second hand ascund foarte multe lucruri interesante.

Care sunt cele mai interesante lucruri pe care oricine ar trebui sa le stie despre hainele second hand

1) Aproximativ 80% dintre oameni cumpara si folosesc haine second hand. Piata formata de aceste haine este una de miliarde, ceea ce face din ce in ce mai multi antreprenori sa se gandeasca la un magazin online haine second hand si sa mizeze pe magazine fizice cu astfel de produse. Nu doar hainele second sunt apreciate, ci si alte produse, cum ar fi piesele de mobilier.

2) De multe ori, textilele second hand ajung mult mai scumpe decat cele noi. Conform celor de la www.eunicat.ro exista o anumita categorie de haine care pot fi considerate vintage si au o valoare uriasa. Piesele vestimentare care au fost realizate in urma cu mai bine de 15 ani si nu au fost foarte purtate, pot fi cumparate cu bugete impresionante.

3) Hainele second hand ajuta mediul inconjurator.  Se pare ca productia de haine produce pagube uriase mediului inconjurator prin productia de poliester care elibereaza o multime de substante daunatoare in aer. Tocmai de aceea, refolosirea hainelor ajuta extrem de mult. Poluarea din productia de haine vine din foarte multe surse, cum ar fi vopsirea acestora sau chiar productia de bumbac in care se consuma extrem de mult pesticid.

4) De cele mai multe ori, hainele second hand prezinta o calitate mult mai buna decat cele noi. Evident, nu este o regula, insa majoritatea magazinelor second ofera produse ale celor mai importante branduri.

5) Exista state in care aproape 100% din populatie foloseste aceste haine si state in care doar 20% dintre populatie cumpara textile second. In principiu, Europa si SUA sunt zonele in care se cumpara foarte multe haine noi.

Ceea ce este foarte interesant este faptul ca in ultimii, garderoba realizata din haine la mana a doua a atras atentia unor persoane cu o potenta financiara uriasa, in conditiile in care poate sa fie o garderoba unica si interesanta. Tocmai de aceea, aceasta piata continua sa creasca iar odata cu ea creste si calitatea produselor oferite. Astfel, orice persoana, indiferent de buget, se poate imbraca bine si poate sa se joace cu propria imagine intr-un mod care sa il reprezinte.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro