Lucrezi in forta la sala si in timpul pandemiei? Ia in calcul si solutii adiacente care te vor ajuta real!

Publicat in July 31, 2020   ·   Fara comentarii

In timpul pandemiei s-a constatat ca tot mai multe persoane lucreaza la cresterea masei musculare si se antreneaza la sala. Pentru ca exercitiile sa fie si mai eficiente exista o serie de solutii pe care cei care vor sa isi construiasca muschii ar putea sa le utilizeze.

Utilizarea steroizilor pentru cresterea masei musculare pare a fi o solutie adoptata de un numar mare de persoane, insa steroizi.org ofera informatii despre mai multe metode cu solutii adiacente.

lucrezi la sala

sala de forta

O cantitate suficienta de nutrienti specifici cresterii musculare

O problema foarte mare, chiar si in absenta unor steroizi pentru cresterea masei musculare este mancarea de slaba calitate care poate genera musculatura de slaba calitate si unele afectiuni de sanatate. Pentru ca masa musculara sa se dezvolte este nevoie de mai mult nutrienti care sunt greu de obtinut cu ajutorul alimentatiei. In momentul in care sunt administrati steroizi, este important ca organismul sa primeasca doze de vitamine si de proteine mari, dar si enzimele necesare si grasimi esentiale pentru a functiona corespunzator.

O alta solutie este reprezentata de Oxandrolon

Oxandrolon este un steroid care ajuta la cresterea masei musculare in momentul in care este inclus intr-un ciclu corect. In acest sens, se recomanda ca persoana interesata sa apeleze la specialisti care sa ii configureze un ciclu de steroizi corect.

Un alt steroid eficient este Sustanon – un mix de testosteron folosit datorita nivelului ridicat de eficienta. Pentru ca in compozitia sa se afla 4 esteri, actioneaza foarte rapid si mentine niveluri constante de substanta in sange. In momentul in care este folosit acest preparat, efectele sale pozitive pot fi observate foarte usor sub forma de masa musculara definita, cresterea fortei si recuperare eficienta dupa efort. Este folosit atat la definire cat si pentru cresterea masei musculare.

Creatina contribuie la rata prin care se acumuleaza tesut muscular

Desigur, aceasta substanta nu face efort in locul sportivului si este necesar ca acesta sa lucreze intens la sala pentru ca rezultatele sa se vada. Pentru a construi masa musculara rapid este necesar sa fie consumata creatina care ajuta la mai multa energie in timpul exercitiilor, ceea ce face ca rezultatele sa fie vizibile ma repede.

Conform studiilor, in momentul in care subiectii unui test au primit creatina si carbohidrati sau creatina combinata cu proteine din zer, au avut unele imbunatatiri considerabile in legatura cu forta musculara, in comparatie cu grupurile care au luat doar carbohidrati.

O alimentatie corecta si naturala

Sunt foarte multe persoane care cred, in mod gresit, ca atunci cand trag mai tare la sala, vor reusi sa puna mai repede masa musculara. De fapt, in lipsa unei alimentatii corecte, rezultatele pot sa nu fie chiar cele asteptate. In momentul in care o persoana care consuma steroizi trebuie sa manance, trebuie sa tina cont de faptul ca cu cat mananca mai mult, cu atat va creste mai mult. Steroizii sunt cei care intensifica rata de sinteza a proteinelor in asa fel incat sa poata fi accelerata cresterea in masa musculara fara sa fie acumulata si grasime simultan.

Este recomandat ca un sportiv sa manance mult, insa timingul este foarte important. Daca o persoana mananca tot ce ii iese in cale este posibil sa acumuleze si grasime nedorita. De aceea, este recomandat ca aportul caloric sa fie de maxim 700 calorii pentru zilele de antrenament, calorii ce vor fi consumate doar inainte de antrenament sau dupa, deoarece sinteza proteica este mult mai buna in aceste momente, deci organismul va transforma caloriile pentru a construi masa musculara.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro